Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Egyébként a Diplomata "képzőbe" csak a NER-hez lojális embereket íratnak be. Tisztán leírták. Szóval a DELTA embert sem véletlenül iratta be az MNB ! SZÓVAL TETEJÉBE AZ MNB !!!!!!!!!!! Mi EZ ? És még pénzt is kap érte. Inkább hagyom is a mai napra. Szép idő van. Elfoglalom magam. Hajókázzunk ? :-) :-)
Ez tetszik a tetveknek,hogy itt inkább az " aljas" ( mert látszik,hogy nekik mi csak teher vagyunk ) kisbefektetők eladják a fehérgallérosoktól megvett ( 150-180 FT on ) részvényeket. Alátámasztották a 210 forinttal és a 28 milliárddal. Igazi NER-es munka. Pedig itt inkább venni kell. Én sza...k a fehérgallérosokra. Van annyi időm mint nekik. NEM ADOM-inkább bővítek. És aki ezek után még NER-es imádó, HÁT AZ INKÁBB ...................................... :-) :-)
Megkérdeztem a ChatGP AI-t, hogy mikor várható árfolyam emelkedés a magyar tőzsdén? itt a válasza: Mivel az én tudásom 2021 szeptemberében van levágva, és az időbeli előrejelzések mindig bizonytalanok, így az aktuális részvényárfolyamokat és a tőzsdei helyzetet illetően pontos előrejelzést adni nem vagyok képes. A tőzsdei árfolyamokat számos tényező befolyásolja, például a globális gazdasági helyzet, a politikai események, a piaci trendek, a vállalati eredmények és egyéb tényezők.A részvények árfolyamának emelkedése vagy csökkenése többnyire az aktuális gazdasági és piaci környezettől függ. A tőzsdei teljesítményt számos tényező befolyásolja, és az ezekre vonatkozó előrejelzések mindig bizonytalanságot hordoznak magukban.Ahhoz, hogy megbízható előrejelzéseket lehessen adni a magyar tőzsde várható árfolyamának emelkedéséről, szükséges lenne figyelembe venni az aktuális gazdasági és politikai helyzetet, a vállalati fundamentumokat, a külső piaci trendeket és más, releváns tényezőket. Azonban még a legtapasztaltabb szakértők sem tudnak pontos és megbízható előrejelzéseket adni a tőzsdei árfolyamok alakulásáról, mivel azok számos változón múlnak.A részvényekbe való befektetés mindig kockázatokkal jár, és az előrejelzésekre való támaszkodás sose garantálja a pontos eredményeket. Fontos mindig alapos kutatást végezni és szakmai tanácsadást kérni, mielőtt befektetési döntéseket hozunk a tőzsdén vagy bármilyen más pénzpiaci eszközben. A tőzsdei befektetések mindig az egyéni kockázatvállalási hajlandóságot és az egyéni pénzügyi célokat kell figyelembe venni.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.