Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Majd 17-én újra számoljuk. Én ilyen 30 embernél 80% körül emlékszem, de tényleg semmi jelentősége nincs ide vagy oda + vagy - akármennyi. Az árfolyam számít és a fejlemények. Áldott Húsvétot Kívánok Mindenkinek!!!
Én még akkor vettem bele, mikor még EST média néven futott. És én nekem már ott bűzlött a dolog. Persze igazad van, senki sem tud semmit, csak találgat. Mindenesetre én sosem bíztam ebben a papírban, ellenben az OTT1-be belevettem, és arról azt gondoltam, egy sikeres cég lehet. Hát nem lett belőle az, sajnos. De én abból is kiszálltam még 2019 elején. Szerintem az OTP-t mindig lehet tradelni, az egy megbízható papír, bár az is igaz, hogy ott nincsenek nagy mozgások. Bár mondjuk nagyon máshol sem manapság, itt a BÉT-en.
Én azt hittem h a delta egy korrekt cég lesz, annak tűnt, 2019 nyarárol beszélek, sajnos nagyon nem igy lett, a jövőt meg nem igazán látjuk, találgatunk, nulla sikerrel.....
""Én elsősorban a cégről írtam, ez egy IT cég, ha korrektek lennének, a
fórumozók bármit is tehetnének, csepp lenne a tengerben. Lehetne
normalisan kereskedni, itt van egy cég, aki a legnagyobb probléma és itt
ez a gond."" Igazad van abban amit írsz, nem is vitatkoznék vele. De! Ez a cég eleve nem egy "korrekt cégnek" indult, ergo már a kezdetek kezdetén arra mentek, hogy lenyúlják az emberek pénzét. A jó munkához sok idő kell, a szarhoz pedig még több - hát szépen el is nyújtották a dolgot, és mindenkiből kipréseltek minden fillért. Mikor 80 forinton volt én akkor vettem bele, de nagyon nem volt bizodalmam ehhez akkor sem - végig az volt az érzésem, hogy itt valami nem stimmel. Felment 150-170-re is, majd jött le - végül eladtam 107 forinton. Soha nem mertem többet belelépni - végig egy tolvajrészvénynek tartottam ezt a papírt - és senki sem tud úgy sem mit kezdeni azokkal, akik ezt csinálták. A kirúgásom pedig akkor történt meg mikor az ilyen csacsa meg a haverjai ellen mentem, mondván, hogy ne hazudozzanak már itt, meg ne beszéljék fel a papírt, mert sok gyanútlan embert totál beletesznek ebbe a szarba. Hát egyből kidobtak innen. Egyébként pedig akkor bújt ki a szög a zsákból, amikor behoztak egy rakat részvényt, ergo ment a hígítás! Meg amikor egy csomóan kaptak 0.78 forinton is ilyen papírt - na akkor tudtam, hogy messzire kerülni kell az EST-et! De már nem írogattam be, mert minek, meg mert nem akartam egy végleges kitiltást. :/ Egyébként ezen emberek mindegyike már régen elpárolgott innen.
Ment a pont! A Delta még egy csiszolatlan gyémánt , egy jó helyi csiszoló kell vagyontárgyakkal + az alapok pénze és a kapitalizáció számolgatás egy időre megy a levesbe, na persze itt jön a kérdés, egyik tulajdonos és ex tulajdonos se akar milliárdos lenni? Kétlem! Viszont a jelenlegi gazdasági helyzetnél rosszabbat elképzelni se lehetne! (Ezt azért feltétlenül meg kellett várni, 2 dolog jöhet még, ufók és meteor) MAGÁRA VESSEN AKI RÁM HALLGAT! PÁRDON!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.