Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
tudod nekem az a legnagyobb bajom ezzel, ahogy lentebb is írtam, hogy túltolják, nem ismerik a határokat, ez a baj, hazudtak sok mindenben 210, barna eltünése, és akkor még túl is tolják minden szempontból, mert 170-ről esik kábé, annak a fele 85, legyen 70, az is brutál, de nem ők 33-34 túltolják, bármi is lesz, na ez a nem oké, ami miatt elmegy az egésztől az ember kedve, elment, mert oké valamikor majd lesz valami, de arra már jobban utálom ezt az egészet, mint a tripla szart, már most is, na ez a baj....
Cinikusan írtam. A lényegen nem változtat. HIVATALOSAN 125 Millió darabot kaptak úgy,hogy a cégben jelen lévő értéket csak ők dobták be a közösbe. TE például tennél be közösbe értéket úgy,hogy más nem tesz be ? :-) IGEN !!!!!!!!!!!! Például azért ha tudod,hogy mi lesz a JÖVŐ és neked megéri. :-) Nekem például az volt az első "jel" az Opimusnál amikor betettek ( akkor még "név" nélkül ) valakik 4 MILLIÁRD forintot CSAK ÚGY A SEMMIRE !!!! Szóval ahogy ott megvolt a miért itt is megtudjuk majd a MIÉRTET, hogy miként fekszik a .....................
de érted mikor? Sokunknak évek óta bent áll a pénzünk, ilyen kamatok mellett, és többünk a 210-re barnára vett bele, egy ordas nagy átbaszó hazugságra, és itt ülünk a legkisebb reális reménysugár nélkül, ez a baj, ráadásul az h 34, arra nincsenek szavak, mert ha mindez egy 70 körül menne, az is brutál szar lenne, de mégis, egy 100-as átlaggal is 66% mínusz jelenleg, ezzel kelni, feküdni évek óta és csak várni....tegnap is úgy tűnt talán valami, mára és 35-ről beszélünk...34-ről, hogy menne bárhová, ami megoldás lehetne, pont azért írtam a 70-et, mert onnan azért még....nem is ragozom tovább, IT cég és semmi, itt áll és ennyi....meddig várjunk még, meg mire, ha legalább lenne egy halvány, már reális körvonal, ami már tény, de itt semmi....találgatunk minden valódi realitás nélkül és így telnek el évek, miközben 34
Tehát a cégben lévő értéket ők tettték be 125 millió darab részvényért ( Az a kcsit több mint 1 milliárd forint + az piti összeg amit még kaptak így ,hogy + van még 255 millió darab részvény a 125 millió mellett. ) ÉRTHETETLEN !!!!!!!!!! Tehát ez így bűzlik. Mi lesz itt ?
A DELTA úgy jött a tőzsdére,hogy a cégben van 380 MILLIÓ darab részvény és ebből csak 125 MILLIÓ darab az övék. Ez elég hihetetlennek tűnik ha üzletileg vesszük. Majd akkor lesz itt valami ÉRDEMLEGES ( jövő ) ha megtudjuk,hogy ez miért érte meg így nekik. Valami geciség van a történetben, csak úgy magyarosan. Szomorú.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.