Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Tudod mit; én azt mondom jól is tették. Tegyék is. Ennél rohadtabb céget, mint ez az átkozott Delta, a föld nem hordott a hátán. Ha nullára vernénk az árfolyamot, talán észbekapna ez az utolsó szrhzi mocsok vezetés.
Azért kiváncsi lennék, hány deltás dobta el a papírját mostanábn a 4Ig és opusért
Törölt felhasználó2021. 09. 07. 10:46
Közgyűlés típusa: Rendkívüli közgyűlés
Dátum: 2021-09-20
Időpont: 08:00:00
Helyszín: 1051 Budapest, Columbus Hajó, Vigadó tér 4. most nézem, reggel 8! hova ez a kapkodás? :)))))
40 80 kozott rol ment a 4 ig 4800 ft ig!! Micsoda szorzo tabla volt! Utana jott a reszveny higitas. Ha jol emlékszem. Lehet megint rgy triplat megcsinalnak 650 rol?siman benne van. Micsoda jatek. Nem gondoltam volna de ezt irtam is nektek mashol hogy hova menne mar?! Es megy! 😂 Menjen is mert megerdemlik az ott lévő befektetok boven!
Egyetertek, majdnem mindnehol ez van. Ezek általában gyerek korukban elnyomott pancserek voltak. Tanulassal vagy ezzel azzal eljutottak egy jo szintre es a gyerek kori sérelmeket ilyenkor levezetik. De azt elfelejtik hogy valojaban ugyanazok a senkihaziak mint akik gyerek korukban voltak. Ezek a legbetegebb emberek egy ceg eleteben a sima melosokra nezve. De meg sexualis iranyultsagba is a legbetegebbek. Ha van hajtós ismerosod az majd tud meselni arrol hogy az ilyen vezetok mennyore betegek nagy % ban...
Egyetértek. Én pedig tuti nem keresek annyit mint ő. Idén váltottam céget. Mindenhol ilyen tekintetű "emberek" vannak kisebb szinten is. Ez a világ nagyon az ilyen szociopatáknak kedvez...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.