Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Tehát te azt elhitted, hogy az üres estmédia váz huszonmilliárdot ér, a problémád kizárólag a milliárdos bevételű termelő cég értékének meghatározásával van?
Okés, akkor csinálják vissza, vigyék a Delta Kft-t, adják vissza a részvényeket. Mindenki boldog lesz?
Igen ugy csinalnam mert lenyegtelen hogy be vannak vezetve vagy nem ez csak az o szemszogukbol lenyeges mert igy nem tudnak vele mutyizni.28 milliardot al kell tamasztania de ne mertem miert ekkroa problema amikor a DELTA a sajat szavaival mondta hogy ala tudjak tamasztani.Nem tudom mi olyan nehez ebbe.Hazudtak a befektetoknek?a Covid miatt lett -21 milliard vezsteseguk? Mennyire hiheto ez is?
A Delta az apportért cserébe kapott 125 millió papírt. Ami ha nincs bevezetve nem ér egy fillért sem! Ergo, nem kapta meg az ellenértékét amiért a tőzsdére bejött. Többen próbálják Neked megmagyarázni, ne legyél már ennyire értetlen!!
egyes pont ezen kell drukkolni,végre egy optimista topikvezetö,rendezödjenek a dolgok és ugyis beáll a részvények ára valahová remélhetöleg 100 alá sosem jön le
Van két telek egymás mellett, a város közepén. Az egyikre építhetsz házat, a másikra nem, amúgy mindenben hasonló paraméterűek. A ház építésére alkalmas ér 500 milliót. A másik tied lehet 500 millióért.
A reszvenyek meg vannak keletkeztetve nem lehet mar kivezetni oket.Csak kereksedni ne mtudnak vele ami azert nem jo nekik mert tomni nem tudnak.Nagyon tudom sajnalni oket
Te úgy csinálnád, ahogy te gondolod. És kötelezővé tennéd a gondolataidat? Tehát ha mondjuk az MNB-be kerülnél és tejhatalmat kapnál, akkor belekötnél a már megtörtént tranzakciókba? Utólag elvárnád, hogy a te gondolataid szerint kellene minden működjön?
És most már esetleg elkezded megérteni, hogy mi folyik itt az MNB és a cég között?
en ugy tudom ok azzal nem akarnak kereskedni.Tehat akkor ezzel a kijelenteseddel azt mondod hogy szerinted azokka la reszvenyekkel ok tomni akarjak az embereket magasabb aron?
Sampikám! Nem írok mostanában, nem akarok ezekbe a dolgokba belefolyni mert egyébként is feszültség van. De elolvasva 1-2 kommentet rakjuk már tisztába a dolgokat. Elég sok olyan kommentet olvasok mostanában amivel a céget és a vezetőséget köpködik. Nincs is ezzel semmi baj, távol álljon tőlem, hogy én védeni akarom őket, de aki részvényes a cégben mit szeretne elérni azzal, hogy folyamatosan támadja az apportot és ezzel igazat ad az MNB-nek? Ha ez a deal nem jön létre és a részvényeket nem sikerül bevezetni akkor nincs Delta apport sem! A csőd, kivezetésnek jobban örülne aki ilyen irányba gondolkodik?? 2 út van: 1. bevezetik a papírokat és végre elindulhat a munka 2. elutasítják a bevezetést és a Delta kivonul a tőzsdéről = kivezetés
ha En egy ceget szeretnek egy ures vazba bevinni akkor a reszvenyeit elkezdem felvasarolni es ha megvan a 33% akkro szervezkedek.Nalam ez igy kezdodik es nem ugy ahogy itt BCS es a DELTA szepen osszejatszott mert latszik az egeszen.DELTA nem lehet ilyen BUTA.Ha van egy Ladam es neked egy Ferrarid de azt mondom neked hogy ezt a LADAT meg akartak venni 50 millioert akkor odaadnad nekem a ferrarit a ladaert cserebe?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.