Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én nem bántanám. 100 felett úgy se lesz itt. Amúgy okos ember,a sorok között kell olvasni amit ír,én értem. Mostanában jó anyagot kapott,és megeredt a nyelve.
Jo ember kezdesz sok lenni. Menjel fifazz egyet, vagy setalj a termeszetben, de muszaj itt unatkozni? Ne haragudj, de a f*om sem kivancsi nap mint nap az oltasellenes szovegekre, a satanista szovegekre, a sok osszeeskuves-elmeletre meg egyeb suletlensegekre.
mint ahogy mindenki,csak ki kell menni az utcára,kemtrél virusok,és sok sok levegöbe juttatott anyag.soroljam mivel mérgeznek? ez csak a levegöben lévö.nem sorolom járjanak utána Mátyés népmese
teljesen egyetértek minden szavaddal, bőven lefeleződött az árfolyam és egy kukkot nem szólnak, észvesztő, de mit is akarnak már el se tudom képzelni, mikor szólalnának meg 1 forintnál h kérem az ajtók záródnak v mi? elvileg ez egy jól prosperáló számítástechnikai cég, jó kapcsolatokkal és nem tudtak egy olyan dolgot bejelenteni 2 éve ami pozitív hatással lenne az árfolyamra, nem igaz h rá sem néznek vagy álljanak ki h oké újrakottáztuk az egészet ez van, így és így át fog menni, dolgozunk, csináljuk, de ez elképesztő, a delta az amelyik egy csöppet nem emelkedett csak esett, még opit, appot, 4-iget is meg-meghúzták....
Nekem nagyon az van :D Valamiért a Tremmel öntöde időszakára hajaz. 76-80 között mozogtunk hónapokig,előtte időhúzás+rossz hírek majd 173 lett pár 1-2 hónap múlva.. A csődös időszakról meg ne is beszéljünk.. Aki ezen a papíron edződött annak a kriptotőzsde kutyafasza:DD
azéert nézzük meg ki veszi és minek ,vagy ugye tényleg egymásnak adogatják?a lenyomás érdekében.tudjuk a pénz nem számit,mikor a kovid megindult ,ezt mondta,orbán papa,itt sem számit ,van mibül,pénznyomtatás jeligére a feladonak
Hihetetlen hogy rengeteg magyar reszveny a szelhamossagra epit.Nagyot mondani mindegyik tud.Nem igaz,hogy nem lehetne normalisan csinalni,hogy minden reszvenyes jol jarjon.MNB meg asszisztal hozza.A legtobb reszveny kereskedese napi szinten mutyi es mukereskedes.Nekik ez belefer.Pedig mi is latjuk,hogy az ami nalunk is folyik az nem tiszta kereskedes.Na ezeket a senkihazi brokereket kellene szarra birsagolni.
Majus 7.-en penteken meg 68ft-on zartunk.Azota folyamatosan esik ez a szar.Olyan nincs a meseben sem,hogy minden nap pirosban zar egy reszveny.Radasul semmilyen negativ hir nem jelent meg.Az hogy lapit a vezetes mint szar a fuben az nem az.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.