Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Segítek a menedzsmentnek: Az ilyen lózungok helyett jobb lenne konkrétumokat látni. Ez a bullshit a honlapon jól néz ki, de ettől még senki nem akar Delta részvényt venni.
A történelem ciklikusan ismétli önmagát. Hiszek abban hogy az 1880-1900 közötti látványos boom időszaka újra megjelenhet kicsiben idehaza. Akkor az osztrákok pénzen ma az EU és Kína pénzen látványos növekedés jöhet. Akkor is csuda történetek voltak a tőzsdén, remélem lesznek még nálunk is. Bankok vasút ipar telefonhirmondo ezek voltak a sláger. Ezek mellett egy új tőkés osztály is megjelent idehaza. Látvány beruházasok, utak vasút infrastruktúra. Komplett új városrészek. Dzsentri élet. Zavaros ügyletek, kis és nagy halak. Mindent nem kívánok vissza, nehogy félreértés essék. De jó esély van arra hogy csak pislogjunk ha ez elindul. Ha meg nem akkor mint egy Dzsentri a kártya asztalnál úgy jártunk. Akkor jöhet a párbaj 🤣🔪. Én a revolverben vagyok nagyon jó...
ha jol emlekszem te allitottad hogy most be lesznek vezetve aztan toltad is a feldumat melle elozo heten.Most meg kopp lett.Az a baj ahol a matyas nevet olvasom ott biztos eses lesz miert van ez?Erre tudnal valaszolni?
Törölt felhasználó2021. 05. 08. 13:18
ha a magyarok tudnák mi folyik itt akkor lesöpörnék ezeket,kicsit ugy mint gyurcsányit.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.