tartja az erös árfolyamát a lufi , bár úgy néz ki hogy túlértékelt , a következö szint 30 lehet , elég szomorú hogy 160 szintröl idáig bezuhant , én irtam 110 környékén hogy 80 alá esni fog , hát bekövetkezett ,
Magas ? Sajnos még 340 nel sem lenne! Szégyen ez az egész! Anno beígérték 80 alá sosem megy azt lesz kis konzum 1500 azt mi lett mint az opus/ app megnyomorítottak mindenkit! Állítom nagy sajnálatomra mondva ez csak nyár eleji grand opening a nagy lecsorgásnak!
megütheti felülröl már a 30 , nem tud talpra állni valahogy a papir , valahol a felsö vezetésben lehet a hiba vagy a termékek nehéz értékesitése lehet a háttérben , mindenképpen nagyon déli irányba mutat az árfolyam , befektetök szemponjából eléggé lehangoló
A SPANYOL infláció 3,2 százalék. HA nálunk sem ez a bűnöző kormány lenne akkor az informatikai fejlesztések is haladnának, és a BÉT sem ilyen hányás állapotban lenne.
A DELTA a tőzsdére jövetelekor 210 ft-ra értékelte/tte a DELTA részvényt . 28 MILLÁRD forint !!!!!!!! Most pedig egymás közt 35 ft-on !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cserélgetik.
Hihetetlen hol lent már, a josdai vásárlás is már jelentős -ban! Kedd este újra jósda. Azóta lettek új szereplők? mert kellene vinnem róluk fotókat. Segítsetek 14K lesz már az ára 🤨
Jaaaaaj , emberek. Látjuk,hogy miért érte meg tőzsdére jönni a DGH-nak. Eladja PÉNZÉRT a leányait, + kamathoz jut és mindeközben még tualjdonos is marad. IGAZI NER-es munka , láthattuk más tőzsdei cégnél , cégeknél is, pl: OPUS ! Szóval ennyi az egész. A bővebb véleményem inkább nem írom le. HAjó , balaton DELTA , napfény. Kell ennél több? Kérdés. nekik vagy nekünk? :-) :-)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.