...ha a DB becsődöl, akkor az egy globális pénzügyi armageddon része lesz. Én eleve 4-5 évre terveztem vele mikor belevettem, de ekkora mélyrepülésre én sem számítottam.
A csődtől, hála az égnek, nagyon messze vagyunk. Valószínűleg a rosszul sikerült amerikai "kalandozás" tett be a cégnek. Én sem erre számítottam, nem kis virtuális bukóm van rajta, de 7,5-8 Euro körül (feltéve, ha lemegy addig), még bővítek pár száz db erejéig. https://www.finanzen.net/schaetzungen/Deutsche_Bank
Egy 13 környéki pattanást vártam volna a május31-es esés után pár hónap alatt. Aznap vettem és eddig plusszos volt, már az is a múlt... Én sem merek venni, árfolyamot sem tudok mondani, ahol vennék. Shortolni sem merek :D
én nem tudom miért félek ettől a pappertól, de ez a csőd gondolat nem hagy nyugodni akkor sem. Ezért nem merek már alá venni sem. Volt egy elképzelésem rá, ez most már megdőlni látszik:(
"Merkel azt nyilatkozta, hogy nem fogja hagyni csődbe menni. " drága jó istenem...ezt nyilatkozta? Akkor hivatalosan is félek mostmár tőle..b*meg. Az sose jó ha hangoztatnak valamit...
Törölt felhasználó2018. 10. 26. 10:46
Én konkrétan beragadtam a 9,9 eurós átlagommal... Tanácstalan vagyok. Merkel azt nyilatkozta, hogy nem fogja hagyni csődbe menni. Nyilván senki sem szeretné, mert lavinát indíthatna el, bár csődről itt még nincs értelme beszélni. Érthetetlen ez a 11 éves döglődés, de úgy vélem 20-30 sávban lenne a "helye". Egyetlen kérdés az időtáv, hogy mikorra és addig milyen aljakat nézünk meg és hogy a pénzünkkel milyen egyéb lehetőségeket szalasztunk el. Ha már bank, inkább lennék a banco-ba beragadva a majdnem 5%-os osztival.... :) Venni most semmit sem vennék, ezt sem. Kivárás van...
napos és hetes chart. BB szalagot mind kettőben nyitotta lefelé, alakzatos formációból, beszűkült szalagokból...pf..totál kész a papír. És nem hiszem hogy fordulat jönne, ez gondolom kifutja magát rendesen.
Ma visszatesztelte az eső trendcsatorna tetejét, amit tegnap szakított le. 2 nap maradt, hogy eldöntse: újra fölé megy vagy törik a 8.8. Lehet fogadni.
DB lehetőségek