két papìr közeptávú célára valahol 3-3;5 eur közé mutat...brutál szar a két papìr.... persze el lehet kapni 20-30%os fölszurásokat, de ez még mindig az évekig tartò dagonya rěsze sajnos....
Szia, Nekem mind a két papír brutál csalódás. Főleg a CB. Még itt a ATL környékén is bőven tud esni. A DB mintha egy fokkal jobb lenne. Nagyon könnyen tudnak hatalmasat esni. Mint a bóvli papírok. Még DB-m van, de lassan azt kérdezem magamtól minek.
Megnéztem 5 évesen a DB és a CB chartjat, hát ordít, hogy felfelé kéne venni az irányt lassan. A múltkori 6.5ös pakkom meg van, és úgy döntöttem, hogy bővitek és veszek CB-t is. Hosszabb távra elrakom őket, szerintem szép hozamot fognak hozni. Ti mit gondoltok?? Szép hétvégét Mindenkinek!!
Nagyon remélem jön egy bődületes hír.. mit tom én Trump bácsi Kinjángal beszál a DB be :D és csinál valamit hamarosan, pár éven belül XD mert havin szépeket lehet bele látni azért is.
Törölt felhasználó2019. 08. 08. 20:57
Már kezdtem cifrázni magamban a DB hogy ne.. de ma szépített. Már nem is nézek csak hetest meg havit :D Naposba kifárad az ember
DB lehetőségek