Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Voltak amúgy normális dolgok is, pl séta a tengerparton. Basszátok meg, kész voltam, amikor megérkeztem +15 fok volt. Az itteni idő után a kabátomat nem is vettem magamra, ingben cigiztem, hát mondom nyár van baszod. Egyik csajt be is basztam a tengerbe, persze csak poénból. Szóval fasza volt, csak nagyon fárasztó :)
... fekszem két csaj közt, ez már haza indulás előtt volt, ami nem volt úgy konkrétan meghatározva, csak éreztem, hogy menni kéne, ha nem akarok meghalni. Mondja az egyik, ő még szopna szívesen. Akkor drágám, menjél Angello-hoz, mert nekem 1500 km-t kell innen haza vezetnem. :)
25-én kora este érkeztem meg, összejövetel volt. Sétálok be a házba, felnézek az erkélyre, faszi, mint egy olasz a vásznon, tolja az egyik kis szőkét. Aki persze magyar volt. Gondoltam biztos fáradt vagyok és szarul látok, de felmentem megnézni és tényleg. Angello, az új reménység. A hülye fasz azt mondja, gyere Sergei, van itt hely neked is. Mondom kösz, inkább iszom egyet haver, csak vidd már innen a faszodat... Szóval így kezdődött.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?