Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Mennem kell, erre az évre ennyi volt.
Hát mit mondjak, nem volt egyszerű, rengeteg szopás volt itt a tőzsdén, és máshol is. Örülök a csapatnak, akik minden nap ide járnak és sajnálom azokat, akik már nem, mindegy milyen oknál fogva. Jól éreztem magam és szerettem veletek dolgozni, remélem ez a jövő évben is így marad!
Kívánok mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket, igen, még Blade-nek is! Január 2. folyt köv, vigyázzatok magatokra! Szevasztok kollégák!
:):):):):):):):):):) Nem akármilyen történet.. :) Én is feldobtam már, hogy a Draghi adhatna nekünk is 1 milliárdot és azt mondjuk neki, hogy visszafizetjük ahogy tudjuk...Aztán majd 10 év múlva rácsörgünk, hogy bakker baj van, csak a 30% át tudjuk visszaadni és akkor még mindig jobbak leszünk pld a Görögöknél és örülni fog hogy 3000 milla visszajön.. :)
Törölt felhasználó2012. 12. 20. 14:32
kíváncsi leszek melyik gombra nyomnak ezekre az adatokra.
munkanélküliség rosszabb, gdp meg jobb lett
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?