Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ja, nagyon így néz ki a grafikon alapján.
Ha a napos grafikont nézem RSI, Stochastic, CCI mind túlvett értéket mutat, esnie is kellene.
Bár akkora az optimizmus, hogy itt már senki sem vár esést - de ilyenkor szokott jönni a meglepi.
Hát 33k-t eleve nem szánok karácsonyi ajándékra, az tuti! Eleve elég friss a kapcsolat egy ilyen drága ajándékhoz, plusz valszeg kellemetlenül is érezné magát. Nem tudom ő milyen árban gondolkodik (mármint nekem). :-/
Teszter szerintem is ciki ajándékba (magamnak simán megvenném) :D
Bvlgari Rose-t nézte ki magának bnőm. Douglasban, ha jól láttam: 33.000 Ft (Hát letettem a hajamat). :D - De az sztem 100 ml-es. Neten néztem 7.300 körül mennek a 30ml-esek.
Néztem az illatfelho.hu -t és a parfumorigo.hu -t, de úgy láttam, hogy ugyanaz a KFT áll mindkettő mögött... Neten keresgéltem vélemények után ezekről a boltokról, van egy pár, ami jó - de ezt akár ők is írhatták.
Illetve megnéztem most gyorsban, hogy külföldi oldalakon mennyiért megy (ne legyen túl irreális a magyar ár): link
a legjobb árai a tesconak vannak parfümben...néha kitesznek egy csomó parfümöt akcióban...douglas ár harmadáért !! nem vicc, harmada, tudom mert megnéztem utána hogy douglasban mennyibe kerül :)
itthon nagyon nagy lehúzás a douglas, németben sokkal jobb árai vannak, de még az is elég drága....
Konkrét példát tudok most neked:
Chanel no. 5-öt vettem Müllerben, ez kedden volt (fasz voltam, hogy nem hoztam németből, de ezt hagyjuk). 26.xxx ft volt, közel 27.000 az 50ml. Parfümcenteren nézd meg, kb 22.000 Ft, szállítás ingyenes!
parfumcenter.hu rendben van, vagy douglas webshop, de annak az ára is olyan. Viszont frankót küldenek! Parfumcenteren sok minden nincs, ami a douglas-ban igen. Kérdés mit akarsz venni...
Én is most vettem a netről asszonynak, és szerintem rendben van a cucc. Telkósokat szépen kitömik ma.
Törölt felhasználó2012. 12. 20. 11:16
[OFF] Mit gondoltok az ilyen netes parfüm webshopokról? Hamisított parfümöt árulnak annyiért, vagy a boltok vannak nagyon durván túlárazva (pl.: Douglas) Van valamilyen tapasztalatotok bármelyikkel?
Válaszotokat előre is köszönöm! :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?