Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Erre a célár elképzelésre mi a mínuszok oka, még akkor is, ha valakik shortba vannak és gondolkodnak? (ha lehetetlennek tartja, azt meg mondja el, ne sunyizzon)
Sziasztok! Remélem nem lesz igaza Zsiday-nak, hogy a DAX meg a többiek bázist építenek itt, aztán korrekció meg minden nélkül száguldanak tovább.... a semmire.
Most valahogy nem szeretnék 8000-es daxot karácsonyra.
(Bár a mérhetetlen mennyiségű ingyen pénz nem semmi..)
Nézegettem a szinteket. SP-ben a következő 1434, az DAX-ban olyan 7600-7620-at jelentene. Onnan kicsit mehetnénk lefele igazán. Csak SP-ben meg naposon inverz fejvállat látok, elég bizarr célárral...
Ezzel én is tisztában vagyok de szerintem nem fog. A gazdasági fundamentumok egyáltalán nem támasztják alá ezt az emelkedést és fordulnia kell a benchmarknak. Legalábbis én így gondolom. Biztosat senki nem tud mondani, a tőzsdén semmi sem biztos de szerintem mindenkinek van véleménye, meglátása.
jó és rossz hírek mindíg vannak-ha emelkedni akarnak,akkor a jó hirekre hivatkoznak,ha majd esni,előveszik a rosszakat-szóval még ebből sem következik feltétlenűl esés.valóban,egyszer fent,egyszer lent-kérdés csupán a mikor és honnan...
de majd jön gyuri és megválaszolja a nyitott kérdéseket
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?