Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Valóban így van,, de a mai nőkkel a mai világban,, nehéz ilyet találni.. Én belefáradtam a keresésbe,, egyszer már megtaláltam, többé nem lesz olyan.. :(
Ezért inkább felrántok még egy utcával estére és odaveretek valami szűk ribancnak.. :))
sergei "Blade úgy se merne oda állni." - ez mire jó mond?
194 cm, 138 kg, soha semmi anyag
persze mindenki azt ír amit akar és olyan fotót tesz fel amilyet szeretne látni
Nos ez egy dícséretes dolog,, szereztél nálam egy plusz pontot Blade.. Harmonikus családi élet,, kössz szépen,, már egyszer majdnem megvolt.. Csak mivel nekem nem lehet már gyerekem,, így nekem ez nem is lehetséges,, így más élet stílusra váltottam,, de régen én is arra vágytam,, meg is volt hozzá mindenem,, aztán mindent elvesztettem.. Ez van.. Nekem már csak ez maradt,, azért élek én úgy ahogy..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?