Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ott én sem.....addig nem szabad shortban gondolkodni amíg nem dobnak egy nagy testű shortos gyertyát naposon....szvsz
de innen még longot nyitni megint csak felelőtlenség mert már nagyok a kockázatok....
tegnap reggel ok volt...de innen már nem..
a piac abszolút rosszul számolja ki a kockázatokat és nem veszi figyelmbe őket...ennek lesz nagy ára ugyanúgy mint amikor 2010-2011-ben nem foglalkoztak a görög sztorival.....
a kockázatok jelentősek és ismerjük őket..
ellenben a 2008-ig tartó rallynál senki nem tudta mi lesz....vagyis ha tudták akkor sem értékelték jól a kockázatokat...
Szerintem is inkább long mint short. Ha rápillantok a chartra, akkor semmi esésre utaló jelet nem látok, a kitörés korrekciója is megvolt, mehet újra fel. Szerintem idén már felejtős a zuhi.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?