Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"aki 6500-tól végig longolta az esést az nem osztja a véleményed...." - azzal én sem osztom
"ezekre a szintekre felhúzták a semmire " - tévedés
"talán nem véletlen hogy nem engedik tovább....." - az igaz, de nagyon is tovább fog menni
:))))))))
Tegnap este felhívtam a csomagot, beszéltünk vagy fél órát. Mondom neki, kurva jó vele a szex, ezt már csak úgy lehetne fokozni, ha biszex lenne és hozhatnék neki csajokat. Azt mondja, ismerek elég ilyen ribancot, azokkal éljem ki a perverz vágyaimat, ne őt basztassam a hülyeségemmel :D
Jól hangzik én is ebben bízom.. :) Hallod szombaton is elvittem őket bulizni, olyan mini szoknya volt a szöszin hogy hihetetlen, -5 fok volt és kinn forralt boroztak a főtéren egy jó ideig, egész sokat ittak is, én vittem haza a szöszit is, hát én is örülnék ha egyszer így állítana haza, hogy hozza a szöszit is.. :)
Fogadja el mindenképp :) Jhony, ebből még nekünk is lehet valami jó. Mert ugye engem nem hagyhatsz ki a buliból! :) Amúgy szerintem összefognak gabalyodni, mármint a szöszi meg a csajod. Érted, közös meló, közösen mennek, aztán mittudomén csak úgy megtörténik, ahogy a JK szokta mondani. Utána haza megy, "Jhony figyelj már, ezentúl nem csak engem kell megdugnod, hanem a szöszit is". Na? :D
:D:D:D:D:D Szöszi most invitálja asszonypajtit, hogy menjen oda hozzájuk melózni, épp tegnap írta meg a motivációs levelet, közelebb is lenne egy picivel, tudnának együtt járni 1 kocsival, jobb fizu is lenne és nem kéne a dugóban állnia délutánonként mert kis város...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?