Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Bank betét és kötvény két külön sztori...
Kíváncsi leszek, ha lejár a QFF16, utána milyen hozammal fogják kidobni az új kötvényt. Szerintem csökkenni fog ez a 10+ %...bár ki tudja mi lesz 2016ban :)
Előbb még a 7600 pontnál lévő ellenállással meg kell küzdenie, de szerintem ezzel nem lesz gond. Mikulás rali a németeknél, Krampusz rali a magyaroknál….
BTEL kötvény is jó volt, aki be tudott ugrani, 14% körül (bruttó). Szeretem a kötvényeket, hosszabb távra inkább, mint magyar pappert tartani... Állampapírt elvből nem veszek. BÉT arra jó, hogy néha beszállok egy otp mutyiba, aztán felejtő...
A Quaestornál is van lehetőség ilyen 5 évesre, 10% fölötti a kamattal, 5 év után az is adómentes. 3 év után is ki lehet venni, de akkor se 16%-ot vonnak már le a haszonból,hanem valamennyivel kevesebbet.
ja és mindez korrekció nélkül ! azt is írd oda ! tehát minden napos gyertya magasabban zár mint az előző ! és ezzel olyan csúcsot állít fel a dax amit majd csak lefelé fog megdönteni :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?