Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a durva az hogy a német államkötvény már jó ideje felfelé jön és nem messze van a mindenkori csúcstól....és ő meg a dax pont ellentétesen mozog, hisz ha csökken a kockázatvállalás akkor veszik a német államkötvényt, ha a nő akkor adják....
Bevallom, én már tőzsdézek. Sokszor gyengekezű voltam, emiatt buktam...
Nem szégyen bevallani. Kiszálltam kisebb bukóban, most már 10-10,5%-os kamattal várom a profitot:-). (melyből persze még lejön a 16%).
Ha Draghi úgy fog fütyülni, ahogyan azt várják, akkor megnézzük, ha pedig megint elássa Európát a föld alá, akkor megint nagy esés lehet.
most ment át egy ellenálláson, kerek számon 7500, kis visszateszt aztán irány a hold...
nagyon durva, hogy kb pontban csak 1 korrekció volt 260-ig múlt kedden...
(szerintem a hét elején volt még 1 itt 480 körül)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?