Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tegnap vásároltam gyertyát, aranyos szöszi eladó csaj, kértem is a segítségét a megfelelő példány kiválasztásához. Több méret volt belőle (kicsi-közepes-nagy), nekem a közepes tetszett, erre a csaj "hát azt nem ajánlom, mert DRÁGA". Nézek rá hülyén, mégis mennyire drága? "A kicsi 890 ft, a közepes 1290 ft". Na mondom ilyen nincs bazdmeg, ez most komolyan csórónak néz vagy mi a picsa.
Jól van, izgatottan várom :)
Megyek addig kávé/cigi...
Törölt felhasználó2012. 12. 06. 08:18
Sziasztok, jó reggelt! Sok-sok pénzt Mindenkinek! Vajon a DAX képes lesz ma már esni végre?
Sergei, nemsokára beérek a munkahelyemre, reggelizem, ilyesmi, aztán összeszedem a sztorit és küldöm mailben. Igazából, ha rágondolok még most is nevetek... :D
lásd hiába ma usa....semmit nem tudtak kezdeni eu-val....fontos ellenálláshoz érkezett és ehhez nincsen semmi olyan hír ami átsegítse így marad az oldalazás...szvsz 1.26 megint hónapos távlatban....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?