Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én vennék ha sárgát ha lenne pízem, bár az aranypiacos stratéga lefelé várja, de nagyon gyászos volt a hangja.
éppen, hogy csak azt nem mondta, anyátok p.....áért vittétek le ide a longomat!
reggel hallgattam az aranyról a dumát az elemző kolégáktól (csak ők tudnak) és az volt a lényeg, hogy senki nem értette mi az oka az egy havi mélypontnak.
Sarkad Szabó Kornélia pedig, azt mondta, hogy a Fed részéről várható megint pénz nyomda!!!!!
na szóval senki nem érti mi van, de én igen. 3 lépcsőben tárazott ki valaki-valami és 1700 környékén lejöttek a stoppokig és robotoztak!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?