Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát bele sem merek gondolni, hogy 4.000 EUR-ból milyen lakás és audi jön ki... :D
Az intervenció esetén van meg a lakás plusz audi... :)))
1.2030-on long nyitás 5 kontival (500.000 EUR), bejelentik az intervenciót 1.35-re mondjuk, akkor 60.000 EUR a nyereség, abból pedig már lehet venni egy takaros kis lakást, plusz vmi nem túl régi audit.
Nem még, de az EURCHF nagyon mozgatja a fantáziámat. Gondolkodtam, hogy nyitni kéne egy esetleges 1.35-ös vagy 1.3 vagy 1.4-es intervencióra egy szép long pozit. És akkor meg is van egy lakás ára az Audival együtt. :)))
Jövőre simán benne lehet egy újabb intervenció és akkor az azért elég nagy buli lenne...
Valami olyan helyen kéne megcsinálni, ahol a SWAP pozitív EURCHF longra, bár az admiralnál sem rossz, mert ott 100.000 Eurós pozira csak 0.17 EUR a napidíj. Ja jól láttam, akkor 100 EUR-t kell letenni. Magyarul nyitok egy 5 kontis pozit, 500 EUR-ért. Annak a napi SWAP-ja kb 0.85 EUR viszont egy ilyen két napos felkör alatt lehetett volna 4.000 EUR-t keresni.
Semmi jó, tegnap behavaztunk, ide leesik pár cm, aztán rinyál mindenki. Megint a buzukisokkal volt baj az utakon, szokás szerint. Mindegy...
Ezen kívül év végi kapkodás, dec. 21. péntek vagyok utoljára, utána jan. 2-ig nem dolgozok. Kihagyom a két ünnep közt azt a kemény 2 kereskedési napot, ennyi nekem is jár, egész évben nem voltam szabin. Továbbiakat személyesen elmondom.
Jajj tudom, a hülye picáktól én is a falra mászom... Egy húzós nap után nincs kedvem a hülyeségeiket hallgatni... :D:D:D Elég hamar leépítem az ilyeneket...
Szeva JK! Ááhhh, csak úgy általánosságban elegem van belőlük, nem bírom már, sok volt. Nem az, érted, jó baszni őket, de hát már 2 mondat után falnak futok, egyre nehezebben tolerálom a hülyeséget...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?