Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
előbb láttam egy gyökér bmw-st,2x2 sávoson nem tudott előrébb jutni,át a záróvonalon,a szembejövő sávban előzött.semmivel se volt előrébb,mert 20 méter múlva a pirosnál megállt,csak azt nem értem,az miért zavarta.ha már lúd,legyen kövér,nem!?
JK, 2.5m-ért van új buzuki, stift, 0 km. Gondolkoztam, hogy beadom a mostanit, aztán még ugye kapok is pár forintot vissza, abból lehet tőzsdézni. És ugye az új autó a legtutibb :D
Szerintem azért annyira nem álom az intervenció. De az sem rossz, ha csak egy ilyen felkör van benne, mint a héten volt eddig. Szépet lehetett (volna) keresni benne. Kár, hogy csak most kezdtem el szemezgetni vele...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?