Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
kozben jott egy jo hir usa-bol (hasznaltlakas), h mennyire jelentos, azt nem tudom. OTP-t azt en is szeretnek venni majd nyugdijas eveimre, csak mintha meg nem jott volna el ennek az ideje. a mostani hirek nem rovid tavu szivatasok.
emlekszem anno gyogyszeripari reszvenyekkel (Richter/Egis) spekulaltam arra, h huhh, mar mennyit esett, pedig hudemennyire jo, s a kornyezeti beleavatkozasok atmenetiek, nem erintik a lenyegi hajtoerejuket, stb ugyse fog sok evig tartani, par ev alatt aklimatizalodik a ceg, felporog... esigytovabb. nos, par evig ultem a papirokba, s meg most is bennuk ulhetnek, nem jott el a csoda. sokkal lassabban reagalt a Richter/Egis moptzorja, s a kornyezetuk meg azota sem lazult be... ok, bocs, ez is csak egy velemenykiegeszites, s csak ugy eszembe jutott.
elfelejtettem írni, hogy usából jött haza az ismerősöm és mesélte, hogy Obama, mint tudjuk egy republikánus (akik elvesztették a választást)törvényhozással áll szemben.
tehát a fiscal cliffet a közremükődésükkel kell megoldani, de a republikánusok belazultak obama politikájára, mert nem akarják MOST gáncsolni és puha pöcsüek lettek!
Na ezt elfeljtettem leírni, de ez most ki is derült a napokban!
akkor marad koltoi a kerdes :)
szeretnem hagyni kifutni a nyerot, csak nem a kezembol :) egyelore - lekopogom - remenyteli -y erre meg szokas mondnai, h a kis remeny elteto hajtoeros, a nagy meg nyomorba dont. legjobbakat! :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?