Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Blade, bizonyára nem tűnt fel, de én voltam itt az egyetlen aki normális hangnemben beszélt Veled...
Mindig olyan nagy arccal írtad be a nyerőidet, ezért kértem, hogy ne csak azt írd be mennyi az annyi (a többiek bosszantására), hanem, SL-t TP-t és magyarázatot is... De úgy látom túl sokat kértem. Talán el kellene gondolkodnod azon, hogy miért kapod a bántást a többiektől...
A hozzászólásod modortalanságára pedig csak ennyit írnék:
Szevasztok. SP longba leptem ma reggel TA alapon. Elso korben 1380-as szintekhez, masodikban 400 fole varom. Swingnek terveztem - hacsak nem lesz vmi ijeszto fejlemeny, szeretnem tartani par napig. jo szerencset!
mit lehet megcsinálni?
az orrod előtt történtek a dolgok
te komolyan gondolod hogy van keresnivalód a tőzsdén? :D
"Kértem egy nyitási szintet, egy TP-t egy SL-t, és némi magyarázatot mellé."
egy kicsit eltévedtél
nem én vagyok a pincér akitől rendelned kell efféléket
mire ez a nagy arc?
úgy minden seggfej tudna tőzsdézni hogy valaki megadja neki időben a TP-t és az SL-t
te időben megkaptad a TP-t, az SL már a te dolgod lett volna de még erre sem voltál képes
követelőzni viszont tudsz
Gázolaj... amúgy hogy gondoltad? Kimegyünk, te szétcsapod magad, én vedelek a pultnál és nőzök, aztán vissza? Dolgozni ki fog? Kereskedési napon nem vagyok benne ilyesmiben, első a munka!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?