Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
SP orason most hasitott at egy szep kis szinten (MA200), naposon meg most fogja beutni a fejet - bar nem bannam, ha kitartana a lendulet, s naposon is atrepulne MA200-on! :) Ti mit vartok tole?
te kértél tőlem célárakat
én megadtam +
te meg sem köszönted -
amikor megkérdeztem hogy használtad-e +
köszönet helyett lebaltáztál -
és eszedbe sem jutott értelmezni a megadott segítséget pedig egy tőzsdézőnek ez lenne a dolga -
"Blade, bizonyára nem tűnt fel, de én voltam itt az egyetlen aki normális hangnemben beszélt Veled... "
bizonyára nem tűnt fel neked hogy én neked adtam először célárakat amik még érvényben vannak
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?