Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
kösz
igazolom hogy jók a céláraim
elég volna ha beírnám őket és mindenki kereshetne szép összegeket
de ehelyett csak arra képesek hogy féreg, patkány....
ez a színvonal itt
Nem hagynátok abba a ki a faszább gyerek játékot???!!!
Trader-80, már ne is haragudj, de visszaolvastam, hogy milyen stílusban írtál az előbb és már-már nekem kellemetlen, hogy ugyanannak a fórumnak a tagja vagyok...
Blade, Te meg minek borzolod a kedélyeket??? Látod, hogy harap rá és akkor direkt szekálod? Ennyi jóérzés sincs benned? Valószínűleg nem úgy megy most Neki a tőzsde és emiatt feszült, kérlek ne tegyél rá még egy lapáttal.
Köszönöm mindkettőtöknek, remélem megértitek a problémámat! Egy normális közösségként tekintettem mindig is erre a fórumra...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?