Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szépen mínuszban nyitott a DAX, de attól tartok, hogy most felfelé fogja ismét venni az irányt. Nézegettem az RSI-t, meg a mozgóátlagokat. Benne van az UP elég rendesen. Vmiért azért bízom benne, hogy lepofozzák az emelkedési kísérleteit mire felkelek reggel...
Jóccakát, szép álmokat!
ivott már valaki erős paprika pálinkát?
egyszer egy buliba öntözgettem mindenkinek, egy német testvér falútól van, volt egy csákó olyan részeg volt, hogy észre se vette amikor beküldte a felest.
más meg egy hétig beteg volt tőle, nem vicc..
én meg betegre röhögtem magam.
A Molnár a 16-os pince, ezt onnan tudom, mert igen sokat piáztunk ott, remek bora volt akkor még medinának hívták..
Azért nem hozzá mentünk, mert tele volt,még kint is ültek, tehát jó a boruk.
kettővel fölötte asszem a 14-es volt.
szégyelje magát! Pancsolja az isteni nedüt..
Mo.-on két jó bor vidék van.
Tokaj és badacsony és környéke, ez a kettő üti meg a mércét nemzetközi szinten.
Aki szereti a bort az egyszer menjen el Tokajba egy tokaj napokra, Mekka lesz számára.
Tisza, bodrog találkozása, csónakázás az árterületen.
Legutoljára amikor voltam az asszonnyal, úgy beba....am, hogy kellett vagy két óra mire lábra álltam, mindezt bent a lápban, tavirózsák között egy kis szigeten ahol nem olyan régen a rohadt nagy bombát találtak.
este pedig egy Rákoczi F. álltal felkeresztelt pincében voltunk.
had ne meséljem el, hogy jöttem ki onnan.
A tokaji bornak semmi köze nincs ahhoz amit a boltban kapni, a jó minőséget az oroszokhoz és külföldre viszik..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?