Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sőt... egy jó ideig trédet sem tettem be (elsőnek még a nyáron betettem egy sikeres trédet, és vki szólt h szarul esik nekik, na onnan nem tettem be) csak célárakat, és h honnan lépnék poziba és meddig várom!Gondolom azok is KAMUK voltak, biztos jövőbe láttam!
Na én Veled is befejeztem azt hiszem!
Kamukból? Na látod, ez a "személyeskedés". Miért gondolod h kamu? Mi benne a kamu?
Ezzel a "kamu" szöveggel szépen lejáratod magad. Úgy teszel, mint ha nem tettem volna be fordulási pontokat, célárakat elég MAGAS találati aránnyal ide. Gondolom az olvasatodban azok is KAMUK voltak!
Nem gondoltam, h ilyen mélyre süllyedsz!
Olvasd vissza akkor honnan kezdődött a vita, miután , hogy figyelmeztetés történt...és miután valaki longba szállt és Lipi szóllt, hogy Ő meggondolna..Tovább nem szeretnék vitázni és lovagolni a témán, kereskedni szeretnék azért jöttem ide, de nem várok el senkitől, hogy mondja meg nekem , mikor nyít és mikor zár...utoljára azért szeretném csendben megjegyezni, ne várjuk el senkitől , hogy nyisson és zárjon helyettünk
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?