Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Pedig agyaltam egy kis longon 6200 környékéről, de nem hagyták, hogy ott nyisson.. :S Innen már nem érzem úgy a futi -1.2 ből jött fel -0.5 re kb 2 perc alatt...
Jó reggelt, sziasztok! Köszönöm hogy aggódtok értem (Barifodrász úr) Becsapós lehet a mai nap, bár nem hétvége van, valszeg rv szabadulás lesz! Juró is megadni kézül magát, 1,25-nél már sztem lépni fog a fed, úgyhogy óvatosan!
Mindenkinek jó kereskedést!
A facebook így is drága szerintem, esni fog, kizárt, hogy az benne lenne abba, hogy fordítson a kialakult helyzeten....
Törölt felhasználó2012. 05. 18. 07:38
Egyébként nem lehet, hogy pont a facebook miatt löktek rajta ekkorát? Mert a leminősítések már itt voltak az ablakban. S a facebookkal fogják megfordítani a trendet? +qe3?
Törölt felhasználó2012. 05. 18. 07:38
Egyébként nem lehet, hogy pont a facebook miatt löktek rajta ekkorát? Mert a leminősítések már itt voltak az ablakban. S a facebookkal fogják megfordítani a trendet? +qe3?
Sziasztok !
..cfd futi 6196, erős minuszos nyitás néz ki, nagy réssel le , ... napos 200 MA 6182, ...sztem gyenge támaszok, 6160/6060, aztán pszicho 6000 ....
Törölt felhasználó2012. 05. 18. 07:26
Érik a shorti, hajlik a daxi le vele le vele... :)
Hát persze, az optimális TA val lenne támasz, de a spanyol bankokat is leminősítették szépen...6200 alatt nem tudom mi állíthatja meg a daxot...SP ben 1285 körül van a 200 napos, na ha az elesik akkor igaza lesz Rocconak és 5800 lesz...
jo reggelt .nem biztos hogy tamasz lesz a 220. mi lesz igy a face nyitassal ?
Törölt felhasználó2012. 05. 18. 06:59
Sziasztok!
Jó reggelt...Hát érdekes napunk lesz a futik elég szép pirosak...Lehet nyitóra meglesz a 220 as támasz szint ha így halad...A futi már majdnem annyi...
Maximális kibocsátási áron fogják bevezetni holnap, azaz 38 dodón. 104 milliárdot fog így a nyitóban érni, soha amerikai cég nem ért még előttük ennyit a kibocsátás pillanatában.
Már most mintha kissé odakozmásodottnak szaglana a buli... szvsz.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?