Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dax jobban mutatja magát. m5 középen ül. ami erősen emelkedő. m5 & ma50. nasdaq hasonló. 23100 -20 : 23080: kis short realizálás. lehetne AKÁR egy átfogós gyertya ( réstöltéssel ) = korrekciónak is felfogható.
DAX longban vagyok és hosszabb távra nyitottam,így napon belül annyira nem figyelgetem,ha kistoppolodok akkor újra tervezés,ha minden igaz ma jelent Nvidia,mig NQ padlón,szerintem lehet ott felrántás ma.Kérdés,hogy honnan,mert ott 24-nél látom a fő támasz szintet,de 230-nál is van egy támasz zóna
23360 körül van a fő ellenállás szintje DAX-nak ha azt áttudná vinni akkor lehetne megint egy long trend akár 24120 környékére,23910-es ellenállás van előtte még.
Meg VIX 25 fölött... Amúgy kiugrottam a longokból. Nasin 45 pont plusz,Daxon 36 mimusz lett..De Nasiból kétszer annyi volt,szóval nyertem valamicskét..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?