Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DAXLI feltapasztva a plafonra. Úgy is van, ha valamit csinálnak azt csinálják rendesen. Azért remélem aki itt veszi arra rá is fog rohadni. Elnézést ha valakit megbántottam!
eddig...persze meesze van még a nap vége. úgy tűnik,h réstöltés megvolt 17513, onnan egyből kapott egy kokit. 17400 alá zárás borús, naposon. hetesen is DOJI vagy piros lenne akkor! hajrá pirosak!
látom...majdnem mondtam valamit,h akkor ....az apácák.. szerintem meg a normál fej váll sokkal erősebb.:D + van 17600 környéki duplacsúcs már, de legyen újra 17600, ha utána 17000 jön de ha te 16500-at vársz..! úgy még jobb!:D
4h nasdaq: piros vonal: dupla csúcs fej váll ,aminek a teljesülési aránya, ahogyan már sokan írták: kevéske.... https://kephost.net/p/MTEwNDAyMA.png én várom az usa zakót, aztán vagy lesz vagy nem. dax-ot is ez fogja megbillenteni, most még kemények, mint a beton... 16920 alá nem tudják behúzni. majd 1 nap gappel nyit lefele aztán esik vagy 250 pontot, általában ez a vége az ilyen erőltetett menetnek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?