Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nasdaq100: 17465 rol volt longom Utána lement 4 X 17410re, tartottam Jött az emelkedés, 17490on raktam rá stopot 17465 környékére,... épp leszúrt ide, majd nem sokkal később 17500 és rakéta.. Gyűlölöm a stopot.
Gyerekek! Rohadjon rá mindenkire aki itt veszi a DAX-ot, de még a gyerekeire is is! Most már elnézést se kérek senkitől! Régóta csinálom, de ez kaszinó!!!
Intel is ugrott -10%ot lefele, ha a nagyok közül egyik is -10%ot ugrik, akkor a nasdaq is vagy 2%ot. Ugy emlekszem, CFDnel at tudja ugorni az arfolyam a stoppot, de lehet hülyeseget beszelek
Most hogy egy hete már shortban ülök, és nyitogatok shortpozikat egyszerűen nem képes esni. Mintha az égig nőne minden. Ma már azt hittem megindul lefele, de nem. Próbálnék csak egyszer megnyomni a longot.
Holnap 10:00 Germany GDP 11:00 EU GDP 16:00 USA munkaeröpiaci adat zaras utan jelent Microsoft, Google, AMD - arra lesz afterhour mozgas a nasdaq ban vagy beszakad vagy kilö a csillagos egig
Ma nem voltam tul sokat A penteki shortokat eladtam 880nal onnan long. 960at bar irtam de nem tudtam megvarni es 930nal eladtam amikor kis idöre visszamaszott az csökkenö csatornaba. A het meg erdekes lesz, de most pozicio nelkül mozizok. Pedig hiszek benne hogy meg ATHra felnyomjak a DAXot a heten
én most éppen nasdaq longolok. 4h bolitető: 17600 erste megjelölt egy célt, 17531, mint ellenállás. Ha itt tartanánk: 17500 , kicsit nyugisabb lenne. volt ez a nyitás utáni leszúrás 17420, ez a pénteki záró (investing szerint), azonnali réstöltés ,és rakéta. egyedül az eur usd mozgása nem tetszik, hogy megállás nélkül esik de végülis, majd megáll, aztán megindulhatnak az indexek (nasdaq legalábbis)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?