Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
írni akartam,h figyeld meg, mi lesz, ha leér az m5 bol aljára.... jött egy 10 eurós pattanás. 9 perc és jönnek az adatok. Mi rossz jöhet, ha csak jó jön?
azt sokszor töri, amíg picivel nagyobb időtávokon a boliközép felett halad, addig long. viszont az eur usd megemelkedik. én már amúgy zártam a "mini" dax shortomat.
Az a baj, hogy nem Németországot kell nézni, hanem a cégeket. Mert nem Németország van a tőzsdén, hanem a cégek. A cégek pedig bizony jókat jelentenek,a többségük, tehát mi lenne, ha még jól is állna Németország?
erste csökkenő tetők: 17600 a max, ahova Esetleg várja, profitrealizálás 550 környékén. persze ők is csak jósolnak. tehát +100pontot menne még, azt jelenti.
https://www.portfolio.hu/befektetes/20240126/csalodast-okozott-az-intel-zuhan-a-reszveny-665431 adatközpont és mesterséges intelligencia egységének eredményei a lezárt negyedévben elmaradtak a várakozásoktól:
a negyedik negyedévben 4 milliárd dolláros bevételt értek el, ami
elmaradt az elemzői becslések 4,1 milliárd dolláros értékétől. Ez 10%-os
visszaesést jelentett a tavalyi év azonos negyedévéhez képest. kidurranhatna már ez az MI lufi. Bődületes számokat várnak, nem lesz belőle semmi. Az volna a nagy dolog, ha 6 millárd lett volna, nem kevesebb.
a választ a pingvines manusz cikke megadta ...volt egy faszi (külföldi volt , de már bekrepált) az magyarázta , hogy tanulni tanulni tanulni...."Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak!" - Albert Einstein http://keptarhely.eu/view.php?file=20240126v02yroqxp.jpeg
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?