Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én a saxot csak ajánlani tudom, lehet kicsit drágább de barofi profi grafikon rajzoló van benne amiért nem kérnek semmit...Ha gondod van magyar ügyintézővel beszélhetsz...Persze nyilván nem ez a lényeg de kicsit talán mégis...Én őket ismerem, jók gyorsak és korrektek...
Trend erősséget mérek módosított ADX indivel
Kiegészítésnek RSI indit használok
Bojlit figyelem
És ha jelez nyitok trend ellen
Ennyi - részletesen a mail fogja tartalmazni, a miérteket-
Magyar ügyintézők segítenek, ha felhívod őket megkérdezik visszahíjanak e, korrektek...Germany 30 ra most 2.5 pont a spread. egy személyi és egy lakcímkártya elküldése után nyitják a számlát. A számlanyitáshoz 10.000 usd kell, de amint kinyilt a számla küldheted is haza ha nem akarsz annyi rajta hagyni, a minimum összeg ahol már szólnak 100 usd amúgy a számlavezetés díjmentes a hazautalás díjmentes csak annyi a lényeg, hogy csak a saját számládról utalhatsz és oda tudják vissza is küldeni...Kb ennyi a lényeg...Én lassan egy éve vagyok náluk, profi csapat...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?