Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Követő stop? Azt tudtommal a BÉT rendszerén keresztül jelenleg nem lehet (még) használni. Te melyik országban és melyik online brókernél tudod ezt alkalmazni?
Én mondtam, h kár volt zárni a shortot... :S Követő stopp én azt szeretem használni, megadsz számban egy értéket amennyit ha szembe megy akkor zárja...Ha meg esik tovább akkor tologatja szépen....
Igen, izgi. Ha jó, akkor dodó erősödik. Ha nem jó, akkor emg a futik szakadnak. Ellentétesen játszanak most, sztem ebből marha nagy taknyolás lesz nemsokára!
Lehet inkább bennfentesek inkább Európában mozognak adat előtt. Otthon már rosa van. Máskor is volt úgy, hogy furán elszakadt EU adat előtt és aztán követte usákok.
szvsz
Ugyan kevésbé fontos de ravaszan van megadva mert ugye +1.3 volt és most -1.6 ot várnak ettől csak jobb lesz és ha zöld akkor usaban bika piac lesz...Sajnos ez is benne van meg amit a Lipi ír az is...kiderül mindjárt...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?