Én nem vitázom az általad elmondottakkal, ugyanakkor már régóta nem áll össze, ki fog és miből tőkét emelni? Nagyon szép és jó, ha kapnak hitelt az óriás mínuszokra, nekem már ez sem logikus igazán, de nem érdekel, a tőkeemelésre milyen verziójuk van, ha van egyáltalán??
ja és csak ug persze szar cég de vajon az orosz éllamvasutak minek szerzödött le 105 milliárdra,láttam a szerzödésr az eredetit.szomi iván aláirásával.nyilván ez humbuk
még jo hogy nem tesz bele semmit,megy a humininghoz ott is hitegettek éveken át és aztán kidobták a tözsdéröl csepeltv is kidobják és mehet a büntetöper mint a huminingnél ugyanaz mind a kettö cég
Nincsen semmi csend, lehet hogy többen elolvasták a közzétett 2016-os beszámoló mellékletét (bár a mérleget nem sikerült feltölteni, ami nagyon kínos). Mindenestre megtalálható a könyvvizsgáló korlátozott véleménye (ami egy tőzsdei tulajdonosnál nagyon kínos).
A kiegészítő melléklet és könyvvizsgálói vélemény szerint a "Társaság több éve nem képes a szállítói és adó tartozásait rendezni, melyek felhalmozott egyenleg a fordulónapon 773 millió Huf volt."
Nincs az a bank vagy egyéb finanszírozó, aki ebbe egy forintot is beletol.
ezt mondom én is. Én álltam benn legjobb vételen és eladáson és valaki leköti, másik meg felköti, hogy a záró folyamatosan 500 körül legyen. 5db/ nap forgalommal 100 nap alatt elfogy a berakott pakkom. :D
Egyébként mekkora pakkal vagytok benne többiek, eláruljátok? Nekem 4k van.
május 15-e volt az EXIM Igazgatótanácsi Ülés tervezett dátuma....
hogy volt vagy sem, erről nincs info....ergo Csepellel kapcsolatos új hir sincs...
sztem bármelyik pillanatban jöhet a hír.....ezért egyenlőre kivárás van (lassú csorgás az
árfolyamban, a remegő kezűek dobálják, gyakorlatilag forgalom nélkül.....)
CSEPEL