No para Colop! Én is hívtam őket s Nem azt mondták 15 lesz hír a BÉTen, azt mondták már csak a formalitás van hátra s utána a kidolgozott ütemtervbol mindent megismernek a részvényesek. 2.5 éve dolgoznak rajta volt exim vezér csere stb. Ekkora hitelt még a legnagyobb magyar cég a mol sem kap pár hét alatt.
no akkor megy a humining sorsára az is büntetö perbe keveredet,gyorskocsi utcában,ugyanaz ment ott is hitegetés aztán olvassa el a történetét.mert hát ez a történet ugyanaz
Ugye nem gondolta senki, hogy valami történni fog ma? Vagy bármikor a "hatalmas üzlettel" kapcsolatban. Etetés mind az elmúlt években. Mindenkinek javaslom, hogy szánjon rá 20 percet, hogy elolvassa az elmlúlt évek beszámolóit egymás után. Pontosan ugyan az a hazugság mindegyikben.
No, mi a vezuv van már itt? Hír 0 ? Már készültem jó drágán visszavenni. Most hülyítés van, vagy időhúzás? Titkolóznak, aztán irrigáció? Most tényleg. Azt én sem gondoltam, hogy Pakshoz a cég lesz a fő beszállító, de azért mán bicikli dinamó is van a világon. Sok milliárd faszi használ ilyesmit.
CSEPEL