A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Ráadásul Kínában rákaptak megint a bányászatra, nincs már a piacon szabad bányászgép és azoknak az ára is a csillagokban. Ennyire tiltják Kínában a kriptót.
A 8180 as hozzászólásra gondoltam, igaz csak egy sor : "Nem tudom hogy lesz-e 3500-3600 (erre en 25-30% eselyt adnek) arra hogy
lesz 5000$ alatt mondjuk 50%-ot; 4000$ arra ugy 33-35%-ot."
Eközben tegnap! 430000 tranzakció volt a hálózaton, a csúcs pedig a hype idején 470000 volt, ezek ugye hivatalos, blokkláncból kiolvasható tények. Szóval ja nem lesz ebből semmi..😀
A céláram már elérte a legutóbbi bikázásnál. Innen meredek esést várok 3500-3600-ra. Aztán vergődést kb októberig, ahogy szűkül a háromszög. Onnan pedig bika piacot 21 végi tetőzéssel. Tomibá meg sztem nem is mondott ilyen rövid távú várakozást. Te mit vársz ebben az évben kedves fórumtárs?
Ahogy ti is egy egyszer lesz, most még nem lett mesét fújjátok. .......Ez a csúsztatás kedves barátom, mert általában leírják, hogy mit mikor várnak én biztosan. Te ellenben csak befröcsögsz kamu dolgokat, tényként tálalva, rendszeresen. Cáfolni persze nem bírsz, csak előadsz egy konkrétumok nélküli újabb hablatyot. A kamut ugye általában úgy nyomod, hogy elhallgatod a felét a másik mondandójának, tehát ferdítesz, aljas emberek módszerével élve. Mondjuk kb. ilyen lehetsz te magad is.
Mondtál te már sokminden mást is és nem én csúsztattam el, csak úgy magától megtörtént. Csak tudnám, amit leírtam abban mi a csúsztatás. Neked üldözési mániád van. Ki tudja, a következő száguldást, lehet éppen DiCaprió csodaszendvicse fogja megélni. Ha a tulipánhagymát anno annyira szerették, minden elképzelhető.
Nem is azt mondtam, hogy holnap, egyszer. Ahogy ti is egy egyszer lesz, most még nem lett mesét fújjátok, miért ne jósolhatnám, hogy egyszer majd 200 ezer dollárt kell fizetni egy szendvicsért. Ha azt a rengeteg pénzt, amit kinyomtattak gazdaságélékítésre nem szippantja fel a tőzsde, meg az ingatlanpiac, már jó kis inflációs spirálban lennénk.
Gondoltad, hogy már mindenki kriptoguru az országban? Máshol meg látszik a növekedés. Igaz ezt dollárban vagy btcben kéne látni: https://coin.dance/volume/localbitcoins/VES
Nos, mintha te kezdted volna a másik mondandójának degradálását, kiröhögését, alázását tények nélkül. Rzek nem cáfolatok, hanem kontrók amit előadsz. Aztán ugye ott vannak a hazudozásaid, másokról is. Ezek után lehet, hogy többször írom le, hogy hülye vagy mert lássuk be a téma technikai alapjai sincsenek még meg neked alapjáraton se, tehát igaz is ha ezt mondom, de még inkább igaz rád az, hogy rosszmájú és allatomosan ferdítő ember vagy aki 2 dollár óta nem fogta fel, hogy nincs igaza, nem olvas utána dolgoknak és még rendkívül magabiztosan konteózik is itt hülyeségeket, embereket megtévesztve. De leginkább a hazudozasról kellene leszoknod. Mert más is látja, hogy amit a másik szájába adsz, az hazugság. Hiteled így nem sok van itt. Képzeld emlékszek rá, hogy nem értettek egymással egyet, de valahogy egyik fél sem nyomta azt a szenny hazug dumát amit előadsz itt rendszeresen. Szóval nem fogok elnézést kérni azért ami vagy, nem véletlen érdemelted ki.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046