Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Jó kis propaganda szöveg :) mint ahogy azok a számok amik az oltások számáról szóltak-szólnak mert hamarosan hivatalosan több lesz az oltatlan mint az oltottnak minősített magyar. Kíváncsi leszek ezt milyen sikernek könyvelik majd el. Azt kell felfogni hogy az öregek 60+ pánikja okozta ezt az egészet ami most van! Mindenhol elöregedő társadalom ennek a rétegnek a hatalom vágya, kapzsisága -félelmei minden más korosztályt elnyom/akarata alá kényszerít.
Fel kéne már fogni végre, hogy a vakcináknak olyan mellékhatásai lehetnek, mint a megfertőződésnek,"" biztos hogy nem így van egyébként, nem vok egy vakcina párti de más vakcináknál pl influenza nem emlékszem arra hogy ugyanolyan " mellékhatásokat" okoz mint maga a betegség ... de gondold át .. ha tételezzük fel hogy mégis így lenne, akkor te szándékosan veszélyezteted magad 3 v 4 oltással .. tudatosan, a betegséget meg vagy elkapod v nem .. de hajrá meg se állj 8 ig ..
"KSH: egy év alatt csaknem 17 ezerrel csökkent az egészségügyben dolgozók száma" Annyira még én is értek az egészségügyhöz, hogy tudjam, járványidőszakban több egészségügyben dolgozóra van szükség. A kormány viszont 10%-os létszámcsökkentéssel büszkélkedhet. Azon lehet vitatkozni, hogy szándékosan, akarattal vagy merő hozzá nem értésből.
A koronavírus miatt meg még nagyobb eséllyel alakul ki a szívizomgyulladás. Fel kéne már fogni végre, hogy a vakcináknak olyan mellékhatásai lehetnek, mint a megfertőződésnek, csak ritkábbak, enyhébbek és nagyobb figyelmet kapnak. Ez nem csoda, hiszen a vakcinára úgy reagál a szervezet, mint a megfertőződésre, viszont közben nincs jelen a szervezetben a valódi pusztítást okozó vírus.
Valóban írt róla, nem is egyszer. Már "nagyon pici" arányokat megemlítenek. Érdekes, hogy az én környezetemben egy gimnazista lánynál alakult ki oltás után. Nekem az a furcsa, hogy ezek a "nagyon ritka és néha előforduló" hatások, hogy a fenében találhatóak meg az én környezetemben mindig.
Ez milyen? Tegnap megkaptam a védettségi igazolványt. Júliusig érvényes. Én januárban estem át a víruson, vagy botlottam belé. Hmm...hát lehet, hogy ezt az egy hetet ki kellene használni:-DDD
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live