Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
sanszos, mind1... ha ma nem MLK day lenne, nem érnék rá ennyire... ;) de ha már írásba hoztad, régebben volt 1 ewp tanulmány kovid témakörben... íme: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34016952/
+ Az a gyanúm, hogy már talán nem is értik itt a legtöbben, hogy mit is akartál ezzel közölni... szépen elérkeztünk a "Don't look up"-világ kezdetéhez... (végéhez?). Kituggya melyik korrektív hullám melyik C-jében száguldunk éppen lefelé?... (mármint az egész emberiséget tekintve).
bulizott, piázott és/vagy kólázott kelttésztaképű brit lányok seggéről,
tökmind1... nem ez a primer baj ezzel, hanem az, hogy a UK PM hazudott, 1
befolyásos ország első embere letagadta/elhazudta az egész sztorit,
amíg 1-2 fotó elő nem került... persze ez 2022-ben talán már nem veri
ki az ingerküszöb-szintet sokaknál, és ez a jóval nagyobb baj... mert
hát ez a "jóember" vezeti az Egyesült Királyság kormányát, és ha 1 olyan piti ügyben is képes volt hetekig kamuzni, mint néhány ártatlan pénteki borozgatás az N10-kertjében, akkor nagy dolgokban aztán mire lehet képes...(?) ;) de ez full OFF ebben a topikban, bocsi... :)
Törölt felhasználó2022. 01. 17. 14:41
Bulgária is lazán belexarik a covid-hisztibe... pedig EU-ország. Volna mit tanulni tőlük:
és vajon miért kell lemondania? azért mert bulizott holott azért kéne mert totálisan értelmetlen intézkedéseket hozott amiröl tudta hogy szükségtelen és sz#rt se ér sajnos szerintem nem volt mostanság eléggé covidfasiszta igy kicsinálják ezért ez inkább rossz hir mint jó
ilyenkor vajon az euronews, a youtube, BoJo, maga a hír, vagy szimplán csak az én személyem indukálja a mínuszokat? :O) legalább 1 mínuszoló válaszolhatna... ;) („Nos, itt is van. Egy olyan ember szánalmas látványa, akinek a hónapokig
tartó csalás és megtévesztés után nincs már hova lavíroznia tovább.
Vajon megteszi az egyetlen tisztességes lépést, és lemond” – tette fel a
kérdést Sir Keir Starmer.)
Danke ;) Ja, és némi helpdesk hozzá: picit időt be kell áldozni az IgG-ellenanyagokat kötő Fc receptorok (Fc(R) megértéséhez. (Nekem 1xű közgazdászként asszem pár perc alatt sikerült, persze nem akadémiai szinten, szal hajrá ehhez is) ;)
Viszont úgy tűnik h. a zusákok illetékes kormányzati szerve már kerekperec eldöntötte, hogy mindenki a hajára kenheti a(z esetleges) magas ellenanyag-szintjét... mer'hogy az: "nem ad felmentést az oltáskötelezettség alól"...
Azért írtam hogy a túl magas ellenanyag/anti test szint nem szerencsés mert van ismerős akinek 19.000 volt és ráoltottak és azóta kórházban van. Ez nyilván egy fő és félrevezető lehet nem szabad alapul venni de óvatosságra int. Ha már az orvos is ezt mondja akkor az félsiker. Háziorvossal valami papírt nem lehet íratni hogy nem oltható az illető ? Sajnos nem tudom milyen lehetőségek vannak.
Orvos is azt fogja mondani, hogy erre nem kell oltás. De mégis kell oltani mert ez a rendelkezés mert s kutyát nem érdekli az ellenanyag szint. Csak az oltás benned legyen( hat vagy nem hat szintén lényegtelen)
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live