Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Én is inkább csak olvasok egy ideje - bár ahhoz is egyre kevesebb kedvem van - mint írok. Elképesztőnek tartom, hogy egy oltás miatt emberek egymásnak esnek, utálkoznak, köpködnek. Mindenki a másikat hibáztatja, bármelyik álláspontot is képviseli. Közben a "játékvezető" meg röhög a markába, hogy "nézdmááá, a sok hülye egymást tépi, pedig én keverem a paklit". No problem, addig is lehet a zavarosban halászni, amíg egymást hergelik.
Valójában ez volt a párbeszéd: TE: Aki nem akar olvasni egy topikot, nem olvassa, van másik .Koronavirusosból is. A portfolio nem veszíti el.Akit a portfolio töröl, azt egyik topikban sem tudod olvasni. (#58185) ÉN: Szóval az a megoldás, hogy az egyik topikban mehessen tovább a fékevesztett k.rvaanyázás, és legyen egy másik is ugyanabban a témában. (#58190) Hol volt itt algoreról szó?
Ez nem igaz, már leírtam a Mol fórumban is, hogy már akkor is itt voltam, amikor létezett TVK részvény (életem legnagyobb tőzsdei ügylete volt). A Rába fórumban is emlékeznek rám. Volt itt valami tabula rasa pár éve, úgy tűnik, hogy az az előtti időszak eltűnt, nem értem, hogy miért írja a PF hogy fél éve regeltem. Miért hazudnék? Semmi tétje nincs, okom sincs rá. Még azt is leírtam 10-12 éve, hogy azért lett amsterdam a nicknevem, mert az amsterdami reptéren dekkoltam 5 órát a csatlakozásra várva, amikor ide regeltem. És valóban: vissza kellene keresnem magam is, hogy ez 10-11 vagy 12 éve volt. MOL részvény még nem volt harmadolva...az biztos.
Nézd már meg. mire írtam azt, egyértelmű, hogy nem algore-ról volt már szó akkor. Azt hiszem, nekem is máshol kellene fórumoznom, ha politizálni akarok, mert ettől, ami itt folyik sok topikban, én nem épülök és nem is szórakoztat. A tőzsdei topikok persze jók.
Nekem nem posztom minősíteni a hozzászólásokat, mert az személyeskedés, és nem a kitiltásokat nehezményeztem: ha még egyszer elolvasod, amit írtam, akkor lejön a lényeg. A moderátornak - ha már kitilt embereket a nem megfelelő stílus miatt - illene megfelelő hangnemben tenni ezt és nem ugyanazt a színvonalat képviselni. Ennyi a varázslat.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live