Szeretem a tréfát, miből gondolod, hogy nem? Azt viszont nem szeretem, ha leírod a tényeket azt kitörlik. Ettől az árfolyam még nem fog felfele menni, mint ahogy azt láthatjuk is, tovább esett. Soha senkinek nem mondtam, hogy adjon el, vagy vegyen papírt ellentétben másokkal akik a vételre búzditottak
Jövő hét szerdán megszavazzák a 6. napirendi pontot: "Az Igazgatóság felhatalmazása saját részvény vásárlására"5 millió darab legfeljebb 750 ft SRV, mely "A felhatalmazás időtartama a közgyűlési határozat meghozatalának napjától számított 18 hónap" Ez az árfolyamra nézve pozitív hír.
"A Társaság a közgyűlés, mint társasági esemény időpontjára a KELER Zrt.-től mint a részvénykönyv vezetőjétől tulajdonosi megfeleltetést kér. A tulajdo-nosi megfeleltetés fordulónapja 2019. április 10. A részvénykönyv vezetője a részvénykönyvben szereplő, a tulajdo-nosi megfeleltetés időpontjában hatályos valamennyi adatot törli, és ezzel egyidejűleg a tulajdonosi megfeleltetés eredményének megfe-lelő adatokat a részvénykönyvbe bejegyzi, s azt a tulajdonosi megfe-leltetés fordulónapját követő 3. (harmadik) munkanapon, azaz 2019. április 15. napjánbudapesti idő szerint 18 órakor a tulajdonosi meg-feleltetés adatai alapján lezárja."https://www.cigpannonia.hu/uploads/files/20190314_HU_CIGPannonia_hirdetm%C3%A9ny.pdf'A 4. napirendi pont A.) alpontjával összefüggésben elhatározott, tőkekivonási célú alaptőke-leszállításhoz kapcsolódóan a Társaság közgyűlése dönt arról, hogy a Társaság –az alaptőke-leszállítás cégbírósági bejegyzését követően –a közgyűlés időpontjában a részvénykönyvben szereplő részvényesek számára részvényenként 31,96,-Ft (azaz harmincegy forint kilencvenhat fillér) összeget fizet ki." https://www.cigpannonia.hu/uploads/files/20190326_HU_CIGPann%C3%B3nia_hat%C3%A1rozati%20javaslatok.pdf Ezek alapján elmondható, hogy csak egy darab tulajdo-nosi megfeleltetés részvénykönyv készül, melynek a forduló napja április 10. Ezen bejegyzésem nem tetszett a másik fórumban és került kitörlésre.
CIGPANNONIA nem csak felbeszélő
Sajnos a másikban nem veszik jó néven a nem csak felfelé gondolkodókat.