Kiszáll az Opus a CIG Pannóniából?https://www.portfolio.hu/uzlet/20200910/kiszall-az-opus-a-cig-pannoniabol-448236 Régóta zajlottak tárgyalások arról, hogy az Opus és a CIG Pannónia
kölcsönösen kiszállna egymásból, értékesítve egymás részvényeit, erről
azonban az életbiztosító előző menedzsmentje nem tudott megegyezni
Mészáros Lőrincék érdekeltségével. Az Opus mai közleménye
alapján elképzelhető, hogy az általa delegált, és az augusztus 14-ei
közgyűlésen megszavazott új vezetés ezt megteszi:„korábbi kommunikációjának megfelelően elsődlegesen továbbra is
stratégiájának megfelelően a fennálló és divíziókba sorolt vagyonelemek
körében érdekelt, így a vagyonkezelés körébe tartozó CIG Pannónia
Életbiztosító Nyrt.-ben fennálló részesedése rendezésének (akár e
részesedés értékesítése általi) igénye – figyelemmel a CIG Nyrt. 2020.
09. 09. napján megjelentetett közzétételére is – a továbbiakban is
fennáll.” – közölték most. Okos ember????!!!!!!
hát akkor valakinek meg kell nyomni a buy gombot de szerintem jó lenne közösen :D Viccet félre téve szép volt ez is remélem sokan hígítottak mint én is de most már nem sok vételi erő van itt ,lehet hogy 135 környékén fogunk zárni az eddigi tendenciákat elnézve a végén rendszeresen visszakorrigált minden nap. Nem sok eladó van ha akart volna ki tudott volna ma törni rendesen. Szép volt ez is
na reméljük megálltunk tényleg és 140 felett kezdjük a jövő hetet tudom sok van még hátra és általában ilyenkor szokott jönni a fekete leves vagy az utolsó 1 órában
hát azért örülnék neki ha még tudna egy picit feljebb menni (persze tudom a realitás) és egy napi régi időket emlékeztető 30 millás forgalommal zárná a napot
CIGPANNONIA nem csak felbeszélő
Sajnos a másikban nem veszik jó néven a nem csak felfelé gondolkodókat.