A nagyobb pakkal rendelkezők nem foglalkoznak vele, nem adnak és nem vesznek, pár ezer darabok mennek naponta, ezek a 'meguntam' és az 'olcsón veszek pár darabot' kereskedései. Persze nem jó nézni, hogy virtuálisan apad a pénzed (ha van részvényed), de a biztosítási piac nem a kapkodó idegbetegek terepe. Persze, aki nagyobb pakkal rendelkezik és kéne neki a pénz, az bajban van ilyenkor. Lassan (akár több év) futnak ki az állami tenderek, amik más biztosítóval vannak megkötve, utána jön csak el a CIG ideje. Akkor lenne pl.gond, ha nem lenne osztalék, vagy beleszaladnának valami nagy kártérítésbe. A CIG fundásan teljesen kiszámítható, ha viszont nagyobb projekt jön be, akkor már előtte elkezdik venni és mi is megtudjuk előtte, mert kezd nőni a forgalom. Ebből a szempontból nem különbözik más nagyobb Nyrt.-től. :)
az ajtóm mindíg nyitva áll :) mindenképpen respektálom,hogy a HÍVŐ centrumot is figyeled :) ez jelzés értékű számomra :) de tényleg 20 sávos a könyvem, nem viccelek :)
értem én , meg nem is :) mert mint ahogy kolléga írta az előzőekben, idézem: "Szerintem eleget lapozgatják a hívők , én elvagyok most CIG nélkül is -:) " most akkor miről is beszélünk? - ha meg így akkor egyszerűbb azt mondani, hogy skacok, fogalmam sincs semmiről, csak érdeklődöm mi a helyzet ?! :) ez olyan grundosan jönne le és még sporik is lehetnénk...:)
Köszi !!! Olyan erős a terelés a papírral kapcsolatban , hogy néha minden képzeletet felülmúl -:) , és még ide is begyűrűzik a hatása . Most , hogy küszöbön a letörés , minden megtörténik ..... Még az is , hogy onnan kap az ember segítséget , ahonnan nem is gondolná . De nem élek vele :) ,
Ebbe a topikba bárki beírhat, akinek véleménye van. Mindegy, hogy felfelé vagy lefelé várja a papírt, vagy éppen nem várja sehova. Itt lehet véleményeket cserélni, de személyeskedni másokkal, mert épp más véleményen vannak azt NEM.
igaz van 10-es könyvem is a 20-asban :) szerintem ne vegyél, hidd el nem a te papírod :) ha esetleg mégis meggondolod magad és nem kapnál, szólj kisegítelek :) nem fog fájni nekem és szeretek jótékonykodni :) kitartás, így tovább :)
CIGPANNONIA nem csak felbeszélő
Sajnos a másikban nem veszik jó néven a nem csak felfelé gondolkodókat.