Így van :) ez nem napizóknak való papír! Én egy db-t sem adtam pedig rég túl ment a céláram-on, többször is :) inkább vettem. Tbsz-en van, nem kell ezt mindíg nézegetni. Az irány adott :)
A jovoben pedig egyre novekvo osztalekot fog fizetni a Cig. Ez a mostani 10ft csak a kezdet Vago Atesz is azt nyilatkozta,hogy ennel joval tobbet ki tudna fizetni a biztosito. Amint az alapkezelok ezt felismerik az stabil novekvo arfolyamot general. Szoval en 250ft nal is azt mondtam,hogy strong buy es most 450ft korul is ezt mondom. Iden en latok a Cig arfolyamaban min 30-50% novekedest.
Itt nem lesz reszveny higulas minden elozoleg kibicsatott kamatozo reszveny ugylet mar lezarva. Szoval johet a novekedes minden feltetel adott. 2014 tol ezert dolgoznak uj menedzsment es itt az ido,hogy a befektetett munka meghozza gyumolcset. Bizom a biztositoban es alapkezeloben. A novekvo kamatkornyezet a biztositoknak kedvezo lesz.Ez rank is fog hatni kozvetetten meg akkor is,ha itt stagnalnak a kamatok.
Igen azért is vettem CIG-et, kevesebbet rallizik (egyelőre) de tartja magát csorgásban. Érdekes módon most a 3 ML papíromból CIG-ben van a legtöbb hozam (%-osan). Csak ijesztő, hogy az App már lassan lejjebb van, mint a választások előtt, mégiscsak egy "család". Jó gyj kell ide az tuti.
App közben lecsúszik egyre csúnyábban, Opusnál se tudom h ez csorgás vagy esés, Konzum is lefelé áll, így nehéz lesz 500 fölé menni. Meglepően jól tartja magát a papír de nem túl rózsás a helyzet.
Szeretnék már énis úgy ülni benne, hogy +100 Ft-om van részvényenként. Szebbnek látnám úgy a tőzsdét énis :) Én még a beker árért izgulok, hogy afölé lökjék már fel végre vagy 20 Ft-tal.
ú ez azért nagyon durva gyerekek, ki az aki erre számított...? ez engem nagyon letör h ennyire benéztem, mindenre csak ilyen kereskedésre nem számítottam...totál fos, semmit nem lehet tenni, és mindez 2/3-dra...egy ilyen január, febr, március után, kegyetlen na
A heten nem lesz itt semmi az van amit mondtam oldalazas 450-470 savban.Igaz azota inkabb lefele moderaltak kis forgalommal. Jovo heten szerintem kijelolik az iranyt.
CIGPANNONIA kitartók