7000-nél már nem mertem rányítni, pedig remegett az újjam a klikken.. :) most jól jött volna, mert ezt zárhatnám, azt meg tarthatnám.. na mindegy.. most még várok...
mert 6970-ről shortban voltam reggel. és 7000-ről egyelőre lefordult, de nem tudom inkább most zárjam e 0-ban, vagy várjak, hogy menjen még lefelé... szép kis dilemma.. stoppom egyelőre 7020-nál.. azért számíottam rá, hogy ma még lemegy legalább 6900 irányába, de lehet benéztem...
Üdv!
Nálam teljesen oké ez a visszateszt.
7000 felett nem lenne az, és nálam most 6940 törésénél 6850 várható.
Bár most én sem nyitottam rá shortot, de 6940 alatt bátran lehet újra.
azért durva ez a 6990-s felszúrás daxnál, mégha shortzárás is.. ez már nem igen fér bele a normáls esés visszatesztjébe.. nemde?! nem tudom, hogy most ez jó shortbeszálló e.. legalábbis így...
Jó reggelt.
off:
Eur/usd ahogy vártam, 1,3395-ig elment. 1,4014-nél zártam a longot, majd shortot nyitottam. Sajna éjfélkor fent voltam, így 1,3351-en zártam is. Mintaszerű volt a visszateszt, innen tovább kell gyengülnie a dollárnak.
on.
Én megint csak a bux erősödését várom. Most már mehet felfelé is a telekom:)
De senkit se biztatok dax shortra. Kivárás van. Most nézem, hogy olaj 91,65. Új csúccsal kacérkodik...
Bux meg passz. Mol vélhetően megy tovább fel. otp meg küzd 5000-en.
Jó reggelt!
Egyelőre csak nézegetek, mi merre. Nem lépek poziba még. Daxot visszahúzták ameddig vártam. H4-en nézd meg, hogy bolli középről shortolható kb innen 6950-6960. De ma még sok piac zárva. Még nem indul a nagyüzem.
Törölt felhasználó2011. 01. 03. 07:32
na milegyen.. dax futi reggelre feljött 6950-re, snp 1263.ra... te most a daxot beshortolnád innen, milyen stopszinttel? nekem ez nem esőnapnak néz ki egyelőre...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?