Szerintem nézd meg a többi fő devizakeresztet is, hátha találsz valami egyértelműbbet. Én például az usdaud-t bánom, hogy 1.00-ról nem shortoltam emg hétfőn, pedig előtte héten felírtam magamnak, hogy jó belépő lenne. De a család miatt nem mertem, és tudtam DT-zni.
Hát ha Oti nem tölti be a rést, akkor "kutya" világ lesz itten :)
ui: a CHF hitelemmel mi a faxt csináljak? Azon kívül, hogy dugjam fel magamnak... :)
CHF-et venni már nem merek, sajos :) az asszonynak volt igaza 195-nél, hogy vegyek már vagy 10-15k-t.
certi mo.-n baromság... V?XCVY!%+%
EURCHF,USDCHF?
te write only üzemmódban vagy?! :))) előbb nézd már meg mir írtam zárójelben mellé, meg pár hozzászólással feljebb kicsit részletesen.. :DDDD reagálsz egy hozzászólásra, mikor az adott hozzászólásban ott a kulcs a kérdésedre.. :)))
na jó.. 6900-nél mégis zártam egyelőre.. ha fejebb jön 6940 felett újranyítom.. ha tovább száguld le, a 6900-t csak vissazteszteli és majd akkor újranyítom.. meglátjuk.. de longolni már nem merek, pedig elvileg longtrend van.. :))))
Itt még nem biztos a h4 képeden. Amúgy pici a likviditás eurusd-ben is. Könnyen rángatják, és nagy a bizonytalanság. Jól látszik a hosszú szárú 15 perces gyertyákon.
ez nem jó totem! az árfolyam csúcsot, a macd aljával vetetted össze (ha jól látom, mert nem tudom nagyítani).... csúcsot csúccsal, tetőt tetővel kell vizsgálni!
Hát most nem nézegetem jobban daxot. De vissza fogják húzni szerintem 6950-6960-ig.
1 hónapja többféle számítás is 7100-as adott célárnak. Például 76,4% fibo 2007-es csúcs, és 2009-es alj között. 2008 május-júniusi havi gyertyák törzse).
Most lefele 6900 alatt 6600 és 6300 lesz pihenő. Igazi támasz 6300-nál, ahol nyáron sokat oldalazott, és mindig shortolni kellett 6300-ról akkoriban:)
Véleményem szerint nem fogja, dupla csúccsal jött le 7k-ról megvolt a visszateszt! Mennie kell lefelé, 6850-ig aztán visszateszteli majd a 6900-at nagy valszin, utána meg lefelé 6700 alá!!
No, a 1012-es topicból elővettem tanckar kedvéért:
"(#43093) Re: Felhívás! Értékelés: 0
előzmény (#43092: totem) | válasz erre | 2010. november 25. - 17:26
Holnap ilyenkor okosabbak leszünk. Daxnál tényleg hihetetlen, de csak felfele tud menni. Tegnap sokat nézegettem, és 7100 jött ki célárnak.
Bux meg már csak ilyen;) Simán esik egy óriásit pozitív nemzetkötzi hangulatban. Én már tegnapra vártam a zuhit. De gondolom mára időzítették direkt, mert az usa vevők így nem kavartak be, és kisebb forgalommal lehetett lökni. Összehangolt mutatvány volt ma.
milegyen"
"(#44783) Re: ......... Értékelés: 0
előzmény (#44781: gazmber) | válasz erre | 2010. december 2. - 17:28
Daxot 2 hete alaposan megnéztem: célár 7100. Akkor írtam hjaneknek, hogy dax emelkedni fog, usa oldalazni, míg a bux esni. Hjanek erre Ament mondott akkor, és beteljesedett.
milegyen"
én már éreztem, mikor a pár nappal ezelőtti 7060-s letörésnél már nem tudott 7000 fölé nagyon mászni.. itt páran végleg eladtak.. szinte már várható volt, mikor folytatja lefelé.. én azt hiszem nem zárom.. minden vagy semmi alapon várom mi lesz... bár még pár lelkes alap nekiállhat visszacibálni, de szvsz 7000 fölé már nem igen fog tudni menni...
már 7060-ről shortban voltam.. és 6980 körül zártam... (csak azt a profitot elbaxtam snp-n, mert a rohadék csak nem akart esni aznap, mikor a dax bukott.. 1250-ről voltam shortban... de mindegy. most visszaejött egyelőre az snp-n elment zsé... )
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?