dax h4-en szép lépcsős:) Jók a 100 pontos piros gyertyák. 1 hete még 7100-zal kacérkodott, ma meg a 6900 épp csak megfogta. 3% esés nem rossz ennyi idő alatt.
Múlt hét elején még páran kiröhögtek engem, mikor dax shortra buzdítottam...
vissza is oldalazott a boli közepébe... jó lenne tudni pontosan melyik rv-ket verték be és mlyen forgalommal.. de szerintem piszok nagy forgalom lehetett...
most komolyan nem látod a bearish slingshotot? (mondom, az macd-re behúzot egyenest ne vedd figyelembe, mert elkapkodtam.. a nagy eés héve alatt, rossz helyre húztam... :) de ha a csúcsokat kötöd össze az macd-n, akkor is felfelé tart az egynes, csak nem ilyen meredeken... )
6900 alatt igen, de az csak jó indulattal az! :)
Mellesleg nálam most egészen mélyre is nézhet 6700 alá, mivel nincsenek megállók a forgalom pedig csökkenő tendenciát mutatott ebben a felkörben így nekem ez ék, de ez usa-ra is vonatkozik!
Én vagyok a legnyugisabb. Ugyanis se long, se short. Nincs egyértelmű irány, hiába is nyomatjátok itt a 800-900 pontos vízióitokat.
Stagnálás van szűk 200 ponton belül. Nincs értelme belépni.
Figyu. Azért 2200-s bux shortban mindenki nyugisabb, mint 21900-as bux longban.
Lesz itt is esés mint a daban, azaz 400 pontos zutty gyertyák. Az első 1-2 ilyen leszúrást rutinból meg fogják venni, de a 3.-4.-et már aligha.
Bejött a dax shortod:))
De hogy mekkorát esett rá a bux:()()(
Hát alig bírtam követni:DD
Az a lényeg, hogy a dollár nagyon gyenge. Ez pedig mindent feledtet:)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?