..igen...reális....
...mol a kulcs...már jó ideje..otp-t nem is érdemes nézni lassan...érdektelen lett...
..ha mol elindul lefelé, akkor a bux is követni fogja.....
..na léptem...jó éjt...és szép piros futikat reggre...bár ez adott lehet...japók esni fognak...törték a támaszukat..kína pedig már jó ideje pályára állt....
..lehet az lenne a legjobb hogy 2 napig be sem lepnek,es igy nem lenne kisertes..:-)
..tudom hogy a heten zuhanas lesz,hetvegen egy kicsit belemerultem a dolgokba.. leirtam ide hogy mire jutottam..olvastad?
...ha leütik 400-ra....de nem biztos hogy utána pattanás lesz...könnyen boríthatják tovább...a héten minket is be fognak adni...csak türelem....s most a kt. is ki van tágítva..ideállis short nyitási szinten vagyunk...6-700..
...na de majd elválik...
...usa minden esetre ma sem akart emelkedni...remélem a héten kitart ez az irány....utána jöhet egy kis pattanás....de az sem lesz hosszú életű...mert a sötét felhők gyülekeznek...
..hagyom otit holnap valszeg, hatiban gondolkodom,hogy nyitoban zarom a shortokat es fentebb ujra nyitom oket..persze a szituacio adja a helyzetet..tehat nem biztos...de inkabb hatiban savoznek mint otp short..
..otp holnap lesz jó shortra...és már nem csak napira...érdems lehet határidőre tenni azt is...
..már 2. alkalommal zár 6k. alá...ez pedig nem long jel...holnap ha betölti a rést 870-nél..megy első körben 5700-re...
...utána meg remékhetőleg még lejebb....
A Japán rengés után is fent tudták tartani a Bux-ot, pedig akkor a Dax bőven 7000 alatt volt.
Már annak is örülnék, ha 23400 alá tudnánk menni. A kamattartalommal nagyon jól lehet mutyizni:)
..szia, ma beszalltam egy kicsit az otpbe,nagyon kis pakkal hogy ne unatkozzak..:-) 5993 on megshortoltam,elosszor betettem 5951 re zarast,aztan ugy gondoltam hogy aaaaaaa, legyen inkabb 5880, bizva abban hogy delig nem erte el az 1mrd-t hátha megkuldik es beesik..na a vegen eppen hogy zarni tudta 5990 en bukva a broki dijjat...ment a mutyi rendesen..hihetetlen..
..remélhetőleg molt ez majd leteszi...
--dax ha 7k alá kerülne, az már ránk is csapást mérhetne...
..na de hát most szeretnek minket minden felé...mert a magyar jó adós továbbra is...és mindent megtesz a k...a kormánya is, hogy a fizessen mint a katonatiszt...
..s addig a forintot és a piacunkat sem bántják igazán...
..és usában szét ütik a bankszektort...
..otp ezt nem bírhatja sokáig...usa shortok remélhetőleg bedöntik majd...hiába a hazai alapok támaszgatása..főleg Erste favorizálja... link
..szia...
...na most tudtam nyugodtan gép elé kerülni...délelőtt zártam, zárás előtt visszanyitottam...mert usán látszott a gyengeség...és hogy nálunk, csak forgalom nélküli szívatás volt megint...
....egyszerűen nem borítanak, mert nincs kinek...és ma még bíztak itthon, a Fitch + hír mellé abban, hogy usa pattani fog...de ezt benézték...
...remélem holnap, maár ide is megérkeznek az eladók...mert sokáig nem mehetünk szembe az árral...minket is elsodor...
..ezért nyugodtan ülök tovább shortjaimon......
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?